Lähitukihenkilö Atealla Jyväskylän seudulle

Työpaikat / Lähitukihenkilö Atealla Jyväskylän seudulle

Lähitukihenkilö Atealla Jyväskylän seudulle

Hakuaika päättyy 14.06.2021

Jyväskylä IT/tietoliikenne ATEA Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa lähitukihenkilöä Jyväskylän/Keski-Suomen alueelle liikkuvaan työhön. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva ja IT-alalta osaamista jo kerryttänyt henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Mitä?

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkaiseminen (työasemat, verkko- ja oheislaitteet sekä mobiililaitteet), käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja tulet työskentelemään useampien eri loppuasiakkuuksien toimitiloissa Jyväskylän ja sen ympäryskuntien alueella.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen (37,5h) ja määräaikainen (6kk). Työsuhde sisältää kuitenkin vahvan option jatkosta. Työn luonteen vuoksi tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja omaa autoa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Kenelle?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus ja kokemusta vastaavista lähituen työtehtävistä (1-2v). Sinulla on myös aitoa halua ja motivaatiota syventää osaamistasi omalla työurallasi ja sytyt siitä, kun opit jotakin uutta. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva työntekijä, ja osaat priorisoida sekä suunnitella työtehtäviäsi. Nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja erilaisien IT haasteiden ratkomisesta.

Toivomme, että hallitset:

  • Windows-käyttöjärjestelmät (7 & 10) ja M365 ympäristön
  • Työasemien lisälaitteet (tulostimet, verkkolaitteet)
  • Active Directoryn
  • Työasemien lisälaitteet (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

Tarjoamme:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista Atean Akatemian avulla
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Miksi työllistyä Barona IT:n kautta Atealle?

Yksi Atean strategian kulmakivistä on "The Place to Be – kulttuuri", joka pitää sisällään mm. seuraavat teesit:

• TOP-10 työnantaja ICT-sektorilla - Paikka, jossa kaikki haluavat olla, täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

• Ylivertainen työntekijäkokemus - Voisimme huoletta haastaa uuden työntekijän etsimään konttoriltamme kollegan, joka olisi ikinä katunut työskentelyään Atealla.

• Yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi - Olemme aidosti joukkue, jossa jokainen yksilö puhaltaa yhteen hiileen luodakseen jotain suurta.''

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttä.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.