Taloyhtiömyyjiä Valokuituselle

Työpaikat / Taloyhtiömyyjiä Valokuituselle

Taloyhtiömyyjiä Valokuituselle

Hakuaika päättyy 25.06.2021

Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Hyvinkää Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Valokuitunen Oy

Janoatko myynnin tulevaisuuden tähdeksi vai oletko jo sellainen? Tule meille töihin - Valokuitusella saat erinomaiset eväät menestykseen!

Mitä työhösi kuuluu?

Taloyhtiöasiakkaisiin keskittyvän myyjän roolissa jalkaudut myyntialueelle kontaktoimaan ja tapaamaan taloyhtiöiden edustajia. Saat heittää persoonasi peliin, keskustelet asiakkaiden kanssa valokuituyhteyden tuomista mahdollisuuksista heidän kotiympäristössään. Asiakkaat ovat jo osoittaneet kiinnostuksestaan tuotetta kohtaan, joten tehtäväsi on kuunnella asiakasta, käydä luontevia keskusteluja valokuidun hyödyistä - ja lopulta sopia kaupat.

Valokuitusella on myyntiprosessi mietitty ja hiottu huolella kuntoon. Lisäksi tehtävässä sinulla on tukenasi tiimi ja esimies, jonka avulla perehdyt työhön askel kerrallaan. Jos olet energinen tyyppi, jolle keskustelut uusien ihmisten kanssa ovat luontevia, kykenet herättämään luottamusta ja tavoitteet saavat motivaatiomoottorisi hyrräämään, laita tietoa itsestäsi saman tien!

Näillä eväillä onnistut

  • Olet sosiaalinen ja energinen tyyppi, jolle ihmiskohtaamiset ovat ilo
  • Sinulla on jo kokemusta myynnin tehtävistä - tai luontaiset vuorovaikutustaidot ja kova tahto oppia
  • Tavoitteellisuus on osa sinua
  • Kattava perehdytysjakso työsuhteen alussa
  • Huipputiimi jakamassa työarkea

Työntekoalue ja palkkaus

Työtunteja taloyhtiömyyjän tehtävässä on tarjolla 25 - 37,5 h/vko ja työ tapahtuu pääsääntöisesti päivisin. Tuntipalkka tehtävässä on 13,50 euroa/tunti. Lisäksi palkkaukseen kuuluvat sopimuksen mukaiset provisiot hyvin tehdystä työstä. Työtä tehdään Uudenmaan alueella ja tehtävä edellyttää ajokortin.

Valokuitunen on voimakkaasti kasvava yritys ja tarjoaa sinulle hienon kasvualustan urallesi mihin tulevaisuudessa tähtäätkään. Kasvuyrityksenä tarjoamme mahdollisuuksia myös uran seuraaviin askeliin.

Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Tehtävässä aloitus tapahtuu mahdollisimman pian.

Jäikö jokin mietityttämään? Kaikissa kysymyksissä voit soittaa rekrytoinnista vastaavalle Heikki Inhalalle numeroon 044 971 3776.