Kokoonpanijaksi Danfossille

Työpaikat / Kokoonpanijaksi Danfossille

Kokoonpanijaksi Danfossille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Mustasaari Teollisuus/tuotanto Vacon Oy

Kiinnostaisiko sinua työskennellä yrityksessä, jossa energian säästämiseen suhtaudutaan tosissaan? Etsimme nyt Danfossin tiimiin Vaasaan motivoituneita ja oppimishaluisia työntekijöitä taajuusmuuttajien kokoonpanotehtäviin!

Työssä rakennetaan moderneja laitteita siistissä työympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Työ tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja kiinnostavia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä ammattitaitoisen ja innostavan työtiimin. Osaamisen karttuessa on myös mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin.

Aikaisempi työkokemus tuotantotehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta ei ole edellytys tähän tehtävään. Hyvä asenne ja halu oppia riittää mainiosti. Lisäksi toivomme sinulta valmiutta vuorotyöskentelyyn, ja mahdollisuutta sitoutua työpaikkaan pidemmäksikin aikaa.

Työsopimukset tehdään määräaikaisina tuntisopimuksina. Töitä on tarjolla keskimäärin 3-5 päivää viikossa. Etsimme tekijöitä pitkäaikaiseen tarpeeseen ja toivomme että olet sitoutunut tehtävään pitkäksi aikaa.

Tutustu kokoonpanijan työhön ja Danfossin tuotantoon tästä videosta: https://youtu.be/YLUBKG2I4v4

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta Emma Impola numerosta +358 44 491 4311 ja Sami Rinta-Valkama numerosta +358 50 597 4102, arkisin klo 8-16.