Kokkeja kesäksi Lahden Naughty BRGR

Työpaikat / Kokkeja kesäksi Lahden Naughty BRGR

Kokkeja kesäksi Lahden Naughty BRGR

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR

Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä Naughty BRGR LAHDEN tiimiin kesäksi. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Lahden kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Tähän tehtävään voivat hakea kokeneet paistajat tai nuoremmat nousijat. Tärkeintä on tiimipelaaminen ja intohimo tuotteeseen. Kokkimme vastaavat myös oman ravintolansa päivittäisen henksuruoan suunnittelusta ja valmistuksesta. Tähän annamme vapaat kädet, kunhan tähtäät laadukkaiden makuelämysten tuottamiseen työkavereillesi.

Sinulta odotamme:

  • Intohimoa premium burgereita kohtaan!
  • Olet joko parhaillaan opiskelemassa kokiksi, tai omaat jo kokin ammattitutkinnon. Meidän premium burgerimme valmistavat aina ammattikokit.
  • Nopeutta, aikaansaamista ja ammattiylpeyttä.
  • Maalaisjärkeä ja korkeaa työmoraalia.
  • Hygieniapassia.

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3vko, työt saisit aloittaa heti ja jatkaa aina elokuun loppuun saakka. Voit jatkaa mahdollisesti työskentelyä myös syksyllä, mikäli tilanne sen mahdollistaa.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta! Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää!