Suunnittelija / Tuotekehitysinsinööri Mirion Technologies (Selmic) Oy:lle Turkuun

Työpaikat / Suunnittelija / Tuotekehitysinsinööri Mirion Technologies (Selmic) Oy:lle Turkuun

Suunnittelija / Tuotekehitysinsinööri Mirion Technologies (Selmic) Oy:lle Turkuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Kaarina Raisio Lieto Naantali Salo Suunnittelu Teollisuus/tuotanto Tekniikka Mirion Technologies (Selmic) Oy

Omaatko kokemusta elektroniikan suunnittelutehtävistä kansainvälisessä toimintaympäristössä? Oletko kiinnostunut paksukalvo- ja LTCC-teknologiasta? Mikäli kyllä, tässä sinulle ainutlaatuinen työmahdollisuus mikroelektroniikan pakkausteknologioiden suunnittelutehtävien parissa!

Haemme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme Mirion Technologies (Selmic) Oy:lle Turkuun

Suunnittelijaa / Tuotekehitysinsinööriä

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Selmicin kanssa.

Vastuualueenasi on paksukalvo- ja LTCC-teknologiaan pohjautuvien asiakastuotteiden ja niiden valmistukseen liittyvien työkalujen suunnittelu, ylläpito ja kehitys.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi uusien tuotteiden määrittely, tuoterakenteiden sekä vaiheistusten siirtäminen toiminnanohjausjärjestelmään, layout-suunnittelu ja tarvittavat säädöt LTCC-prosessia varten, testaussuunnittelu, tuotantotyökalujen suunnittelu sekä tuotteiden ylläpito- ja kehitystehtävät. Tulet työskentelemään tiiviisti niin Mirionin muun tuotekehityksen, tuotannon kuin myös myynnin kanssa.

Edellytämme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista vaativista elektroniikan suunnittelutehtävistä sekä teollisten standardien ja luokitusten ymmärtämistä ja hallintaa. Omaat tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen. Olet käyttänyt työssäsi erilaisia suunnitteluohjelmia; CAM35O, PADS 2007S ja Supermax ECAD-suunnitteluohjelmien tuntemus on eduksi. Projektien vastuullinen vetäminen on sinulle jo tuttua etkä hätkähdä tiukkojakaan aikataulupaineita.

Toimit tuotekehityksen edustajana asiakasrajapinnassa, joka vaatii sinulta sujuvaa kommunikointitaitoa sekä suomen että englannin kielellä. Olet työtavoiltasi järjestelmällinen, päämäärätietoinen ja toimeen tarttuva. Työ edellyttää säännöllistä matkustusta Tallinnan Selmicin tehtaalle. Myös asuminen Virossa on mahdollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä korkean teknologian alan yrityksessä. Pääset toimimaan yhteistyössä globaalisti tunnettujen yritysten kanssa. Tukenasi on vankkaa asiantuntijuutta omalla toimialallaan omaava organisaatio.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.6.2021 mennessä.

Rekrytoinnissa meillä on tukena Barona. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka gsm 050 370 8435.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.

Mustionkatu 2, 20750 Turku