Hitsaaja Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Työpaikat / Hitsaaja Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Hitsaaja Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Hakuaika päättyy 30.06.2021

Outokumpu Joensuu Kaavi Heinävesi Tuusniemi Liperi Kontiolahti Kitee Teollisuus/tuotanto Finelcomp Oy

Aloitetaanko puhtaalta TYÖpöydältä? Huolellinen hitsaaja, jatkathan lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Finelcomp Oy HITSAAJAA. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, mutta etsinnässä on pitkäaikainen tekijä.

Työtehtävinäsi ovat hitsaajan tehtävät ohutlevytuotteiden parissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta sinulla olisi oltava valmius 2-vuorotyöhön. Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme omatoimisuutta, kuvanlukutaitoa, tarkkuutta sekä motivoitunutta työskentelyasennetta. Sinulla on joko metallialan koulutus tai harrastuneisuutta metallin parissa. Eduksi katsomme kokemuksen hitsaustöistä, eli sinulla tulisi olla kyky myös itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen jälkeen.

Kerrothan hakemuksessasi, millaista hitsaustaustaa sinulla jo on!

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät työskentelytilat ja hyvän auttavaisen tiimin ympärillesi. Kauttamme saat kirjallisen työsopimuksen, e-työturvallisuusperehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sek kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi