Kalusteasentaja/-myyjä

Työpaikat / Kalusteasentaja/-myyjä

Kalusteasentaja/-myyjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Karkkila Hyvinkää Lohja Vihti Asennus/huolto Myyntitehtävät Teollisuus/tuotanto Hööki-Köökit

Haemme arvostetulle kotimaiselle perheyritykselle Karkkilaan asennustaitoista myyjää vakituiseen päivätyöhön keittiö- ja kylpyhuoneiden kalusteiden monipuoliseen myynti- ja asennustehtäviin.

Työ on isolta osin yrityksen tiloissa tehtävää myyntiä ja asiakkaiden palvelua, sekä mittatilaustyönä valmistettavien keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden suunnittelua ja mitoitusta ohjelmistoilla. Työ sisältää myös jonkin verran liikkuvaa myytyjen kalusteiden asennusta asiakkaiden luona.

Odotamme hakijalta positiivista ja hyvää asennetta, sekä itsenäistä kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kalusteasennuksista tai vastaavista tehtävistä ja katsomme aikaisemman kokemuksen myyntityöstä eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Työssä käytetään myynnin tukena suunnitteluohjelmaa, jonka käyttö koulutetaan ja odotamme että olet sinut tietotekniikan kanssa. Tärkeintä on asenne ja halua oppia, sekä kehittyä alan ammattilaiseksi hyvien työkaverien tuella.

Tarjoamme monipuolisen ja vakituisen työn arvostetussa kotimaisessa yrityksessä, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi itsenäisessä ja laajassa työnkuvassa. Palkkaus on todella kilpailukykyinen ja myynnin edistyessä tarjoamme mahdollisuuden myynnillisiin provisioihin.

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Ari Kumlanderilta -ari.kumlander@barona.fi.