Kokoonpanotaitoinen raepuhaltaja

Työpaikat / Kokoonpanotaitoinen raepuhaltaja

Kokoonpanotaitoinen raepuhaltaja

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Kerava Vantaa Teollisuus/tuotanto

Etsitkö itsellesi monipuolista ja fyysistä vuorotyötä? Etsimme asiakasyrityksellemme Keravalle kokoonpanotaitoista raepuhaltajaa vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työssä on hyvät mahdollisuudet vakinaistua yrityksen kirjoille.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa jätepuristimien ja -paalainten mekaanisista esikokoonpanon tehtävistä. Työhön kuuluu myös trukilla ajoa sekä siltanosturin käyttöä. Avustat lisäksi fyysisyyttä vaativissa raepuhalluksen tehtävissä. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään. Aiempi vastaava työkokemus katsotaan kuitenkin eduksi.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden loppun asti, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet vakinaistua yrityksen kirjoille. Työtä tehdään 2-vuorossa, ja yrityksen sijainnin sekä vuorojen takia oma auto on lähes välttämättömyys. Tuotannossa on tauko viikoilla 30 & 31, jolloin voit pitää kesälomaa!

Tämä on huikea mahdollisuus kehittää ja monipuolistaa osaamistasi teollisuuden tuotantotöiden parissa. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat kannustavat työkaverit tukemaan työtäsi.

Jätä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja antaa Baronalta Tommi Puustinen, 050 454 8948, tommi.puustinen@barona.fi.