Kokki kesäksi Naarajärven vankilaan

Työpaikat / Kokki kesäksi Naarajärven vankilaan

Kokki kesäksi Naarajärven vankilaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pieksämäki Jyväskylä Mikkeli Kangasniemi Varkaus Hotelli- ja ravintola-ala Leijona Catering Oy / RISE Naarajärven vankila

Haluatko laittaa viilasi Leijonan kakkuun? Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta. Leijona Catering vastaa Rikosseuraamuslaitoksen vankiloiden ruokahuollosta.

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut ja lounasruokien valmistus ja muut keittiöntehtävät. Keittiössä noudatetaan tarkasti reseptiikkaa ja ruokalistat ovat kiertävät, joten tarkkuutta ja rutiinien sietoa vaaditaan. Toivomme valmiutta työskennellä itsenäisesti ja tarvittaessa myös yksin.

Tarjolla määräaikainen sopimus (45h/3vko) elokuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen mahdollista jatkaa keikkatyöntekijänä, milloin pääset itse vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Sinua odottaa vankilassa turvallinen ja luotettava työpaikka.

Millainen tyyppi meillä pärjää?

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli omaat joustavan asenteen työntekoon. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola-alan tutkinto, olet alan opiskelija tai omaat jo jonkin verran alan työkokemusta. Lisäksi tarvitset hygieniapassin ja ajantasalla olevan salmonellatodistuksen. Kokin tehtävää täytettäessä varmistetaan hakijan sopivuus turvallisuusselvityksen avulla.

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!

Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.