Asennoitinkokoonpanija

Työpaikat / Asennoitinkokoonpanija

Asennoitinkokoonpanija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Kerava Tuusula Teollisuus/tuotanto

Haemme Neles Finland Oy:lle tuotantoon asennoittimien kokoonpanotehtäviin hyvän asenteen omaavia henkilöitä 2-vuorotyöhön vakituiseen työsuhteeseen. Moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Neleksen Hakkilan venttiilitehtaalla asennoittimien mekaanisessa kokoonpanossa. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja komponentteja.

Odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja oppimiskykyä, sekä positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden kokoonpanotehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys. Tehtäviin opastetaan työn ohessa ja työ sisältää monia eri kokoonpanovaiheita.

Työsuhteen kesto on vakituinen, joten arvostamme mahdollisuutta sitoutua työhön pitkäksi aikaa. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa kierrolla 2 viikkoa aamussa ja yksi illassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi