Kokoonpanija teollisuuteen

Työpaikat / Kokoonpanija teollisuuteen

Kokoonpanija teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Kerava Teollisuus/tuotanto

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme tuotantoon asennoittimien kokoonpanotehtäviin hyvän asenteen omaavia henkilöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään 2-vuorotyössä hyvin kulkuyhteyksien varrella.

Työskentelet tehtaalla siisteissä tiloissa asennoittimien kokoonpanossa. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja komponentteja.

Odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja oppimiskykyä, sekä positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden kokoonpanotehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys. Tehtäviin opastetaan työn ohessa ja työ sisältää monia eri kokoonpanovaiheita.

Työsuhteen kesto on vakituinen, joten arvostamme mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi