Pakettiautonkuljettaja monipuolisiin tehtäviin

Työpaikat / Pakettiautonkuljettaja monipuolisiin tehtäviin

Pakettiautonkuljettaja monipuolisiin tehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako liikkuva työ?

Etsimme pääkaupunkiseudulle ahkeria työntekijöitä erilaisiin kuljetustehtäviin.

Tehtävät pitävät sisällään jakelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Töitä on tehdään suurimmaksi osin iltavuoroissa arkipäivinä. Töitä on paikasta riippuen mahdollista tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan tai vaihtoehtoisesti tiettyinä kiinteinä viikonpäivinä.

Tehtävissä menestyy asiakaspalveluhenkinen, reipas ja pääkaupunkiseudun hyvin tunteva henkilö. Työ on nopeatempoista, joten paineensietokyky ja hyvä fyysinen kunto on tässä työssä tarpeen. Edellytyksenä on myös sujuva suomen kielen taito. Kokemus jakelutehtävistä ei ole välttämätöntä tehtävissä menestymisen kannalta, mutta aiempi tausta jakelu- tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksi.

Mikäli omistat pakettiauton ja haluaisit hyödyntää sitä työssäsi, on töitä mahdollista tehdä myös alihankintana oman yrityksen kautta laskuttamalla.

Myös C-kortti katsotaan hakijalle eduksi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!