Hitsausoperaattori

Työpaikat / Hitsausoperaattori

Hitsausoperaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Karkkila Teollisuus/tuotanto

Etsimme Karkkilan seudulla toimivalle metalliteollisuuden asiakkaallemme robottihitsaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät koostuvat suurilta osin robottihitsauksesta ja ohjelmoinnista, mutta sisältävät myös muita yleisiä konepajan työtehtäviä. Pääpaino on kuitenkin hitsausrobotin operoinnissa ja ohjelmoinnissa.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä työturvallisuuden ja laadun merkityksen ymmärtäminen työnteossa. Tärkeää on myös aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Odotamme sinulta myös vuorotyövalmiutta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ja hyödyntämään ammattitaitoasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työskentelyolosuhteet. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen osaksi osaavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Jos tunnistit itsesi, ota heti yhteyttä ari.kumlander@barona.fi. Kannattaa olla nopea, sillä täytämme paikat välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä.