Asentaja

Työpaikat / Asentaja

Asentaja

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Kauhava Teollisuus/tuotanto Lillbacka Powerco Oy (Powerpark)

Haemme Alahärmään Lillbacka Powerco Oy:lle asentajaa pitkään työsuhteeseen. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan tähän osaavaan tiimiin?

Etsimme näppäräsormista henkilöä letkuliitinpuristimien asennus/kokoonpanotyöhön. Aikaisempaa työkokemusta vastaavista kokoonpanotöistä ei vaadita, mutta eduksi katsomme kokemuksen mekaanisten osien tai sähkökomponenttien asennuksesta. Työssäsi käytät erilaisia käsityökaluja, joten hallitset niiden käytön sujuvasti. Työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Toivomme hakijoilta itsenäistä ja tarkkaa työotetta. Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on aito kyky ja kiinnostus kehittyä alalla, sekä huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyasenne. Katsomme tärkeäksi valveutuneen asenteen työturvallisuutta kohtaan.

Tarjoamme sinulle pitkän työsuhteen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi hyvissä työolosuhteissa. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen. Työsuhde alkaa määräaikaisella sopimuksella Barona Teollisuus Oy:n kanssa, jonka jälkeen työssään menestyvällä tekijällä on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaistiimiä, jätäthän hakemuksesi meille.

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.