CNC-Koneistaja Lapualle

Työpaikat / CNC-Koneistaja Lapualle

CNC-Koneistaja Lapualle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lapua Teollisuus/tuotanto Vuorenmaa Yhtiöt Oy

CNC-koneistaja, kiinnostaako sinua uudet, monipuolisemmat hommat? Haluatko päästä tekemään tärkeää työtä, jossa saat käyttää asiantuntemustasi haastavienkin teknisten ongelmien ratkaisemiseen? Vuorenmaa Yhtiöt Oy Lapualla etsii CNC-koneistajaa huipputekijöiden joukkoonsa ja se saattaisit olla juuri sinä.

Vuorenmaa Yhtiöt Oy:n CNC-koneistajana valmistat erilaisia muovitiivisteitä tiivistesorvilla. Tehtävässä pääset lisäksi vaihtamaan sähkömoottoreiden laippoja ja katkaisemaan ketjuja sekä tekemään muita monipuolisia osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavia tehtäviä.

Vuorenmaa Yhtiöt Oy on vakavarainen, jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys, jonka kokeneeseen ja asiantuntevaan työntekijäjoukkoon pääset tehtävässä sujahtamaan. Juuremme ovat Lapualla ja toimimme valtakunnallisesti teknisessä tukkukaupassa. CNC-koneistajana saat tuoda työyhteisöön monipuolista osaamistasi ja kartuttaa ammattitaitoasi yhä edelleen osana huippuasiantuntevaa porukkaa. Työsi on tärkeää koko yrityksen liiketoiminnan kannalta ja näkemystäsi ja osaamistasi todella arvostetaan.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta koneistuksesta ja hallitset CNC-ohjelmoinnin perusteet. Sorvia pääset käyttämään FastSealCreator-suunnitteluohjelmalla, johon tarjoamme sinulle laadukkaan ja kattavan koulutuksen. Saat hyvän perehdytyksen myös kaikkiin muihin laitteisiin ja ohjelmiin, joita työssäsi tarvitset. Toivomme sinulta vastaavasti ongelmanratkaisukykyä ja omatoimista sekä vastuullista työskentelyotetta.

Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa CNC-osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään tehtävääsi yrityksemme mukana. Tarjoamme sinulle myös ainutlaatuisen näköalapaikan liiketoiminnan kehitykseen, ja pääset näkemään työsi konkreettisen jäljen paitsi laadukkaissa tuotteissa, myös tyytyväisissä asiakkaissa. Saat työskennellä jämptillä asenteella ja voit olla ylpeä omasta sekä koko yrityksen työstä.

Tutustu työtehtävään tästä: https://youtu.be/BQ60FMT0rFk

Edellytämme sinulta:

 • CNC-koneistajan koulutusta
 • Perusohjelmoinnin osaamista
 • Aiempaa kokemusta CNC-koneistajan työtehtävistä
 • Vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
 • Kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti
 • Ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan vakavaraisessa perheyhtiössä
 • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
 • Kaikki tarvitsemasi työkalut ja -välineet, sekä hyvät työskentelytilat
 • Laadukkaan perehdytyksen työhön sekä tukea asiantuntevalta työyhteisöltä
 • Mukavat työkaverit ja rennon työskentelyilmapiirin, jossa saa nauraa ja oppia uutta.
 • Vakituisen työsuhteen päivävuorossa liukuvalla työajalla
 • Kilpailukyisen palkkauksen ja työsuhde-edut

Työssä voit aloittaa sopimuksen mukaan kesän 2021 aikana.

Teimme hakemisen helpoksi

Paikkaa voit hakea helposti hakulinkin tai alla olevan chatbotin kautta.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae viimeistään 13.6.2021 mennessä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Lisätietoja saat Baronalta:

Risto Ojanperä (050 4412139)

Roope Takala (050 5735165)

tai sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@barona.fi.