Huoltamokahvilatyöntekijä kiertävä, Shell HelmiSimpukka

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä kiertävä, Shell HelmiSimpukka

Huoltamokahvilatyöntekijä kiertävä, Shell HelmiSimpukka

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Kempele Ii Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi! Etsimme Kiertävää Huoltamokahvilatyöntekijää Oulun talousalueen Shell Helmisimpukoihin

Haemme Kiertävää Huoltamokahvilatyöntekijää Oulun talousalueen Shell Helmisimpukoihin keikkatyösopimuksella

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työ sisältää myös yksintyöskentelyä. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Perehdytämme sinut tehtävään kaikissa Oulun alueen ShellHelmisimpukoissa. Onhan sinulla auto jolla pääset huristelemaan eri Shellien välillä vaihteleviin työvuoroihin?

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

  • Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

  • Shell II ja Haapalehto ovat auki ympäri vuorokauden, joten työ on 3-vuorotyötä sisältäen yövuoroja

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi?

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi oheisen linkin kautta.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restel Liikenneasemat Oy operoi 48 Shell ja St1 liikenneasemaa kautta maan. Lisätietoja huoltamoilla työskentelystä löydät osoitteesta huoltamorekry.fi. Lisätietoja Restelistä työnantajana löydät täältä.