Operaattori elintarviketeollisuuteen

Työpaikat / Operaattori elintarviketeollisuuteen

Operaattori elintarviketeollisuuteen

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Helsinki Vantaa Espoo Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa Helsingin keskustan läheisyydestä, jossa on mukava työporukka? Yrityksessä, jossa tehdään työtä sisukkaasti, suurella sydämellä-ihmiseltä ihmiselle. Tarjolla on vakaa työ, rennossa ja mukavassa työporukassa, jossa huumori on iso osa päivää.

Haemme asiakkaallemme reipasta ja oma-aloitteellista työntekijää hoitamaan tehtäviä pakkauskoneella.

Työ pitää sisällään pakkauskoneen seurannan lisäksi paljon oheistoimintoja mm. raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien hakua, punnitusta, tuotteiden lavaamista sekä erilaisten kirjausten tekemistä. Työn ohessa käytät sujuvasti, myös kotelointikonetta. Laminaattirullan vaihto kaipaa sinulta fyysistä hyvää kuntoa vaihdon tapahtuessa pienessä kyykky asennossa. Tehtävä vaatii myös teknillistä hahmotuskykyä, sillä töitä tehdään esimerkiksi putkistojen, venttiilien ja pumppujen kanssa.

Työ on alkuun määräaikainen 6kk. Töissä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä hyvin suoriutuvalla henkilöllä, on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe klo 6-21.45 välillä, viikonloppujen jäädessä vapaaksi. Iltavuorot ei ole säännöllisiä mutta iltavuoroviikko osuu noin joka kolmas viikko riippuen työtilanteesta.

Tehtävässä pärjää itsenäisessä, rutiininomaisessa ja huolellisuutta vaativassa työssä viihtyvä sekä teknillisistä asioista kiinnostunut henkilö. Plussaa on, että sinulla on aikaisempaa kokemusta elintarvikemaailmasta ja siellä käytetyistä koneista mutta tärkeintä kuitenkin on aito halua tehdä töitä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen hyvien työkavereiden ympäröimänä.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi oikea henkilö tähän työhön, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina