Varastotyöntekijä Hydac Oy:lle

Työpaikat / Varastotyöntekijä Hydac Oy:lle

Varastotyöntekijä Hydac Oy:lle

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Hydac Oy

Etsitkö monipuolista varastotyötä päivävuorossa?

Etsimme asiakkaallemme Hydac Oy:lle Vantaan toimipisteeseen varastotyöntekijää. Kyseessä on puolentoista vuoden määräaikainen sijaisuus ja työsuhde solmitaan Barona Logistiikan kanssa. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 7–15 välillä, mahdollisuus liukumaan on käytössä.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti varaston eri tehtäviä kuten tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkaamista sekä tuotteiden lähetystä ja inventointia. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta varastotöistä ja merkittäväksi eduksi katsotaan kokemus teollisesta ympäristöstä. Varastolla on käytössä erilaisia trukkeja, joten toivomme kokemusta trukeista. Myös SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus on eduksesi.

Työssä pärjää reippaalla ja oma-aloitteellisella asenteella. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja sen lisäksi sinulla on kollegoiden tuki aina saatavilla.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään huippuporukassa, missä työntekijöistä todella välitetään. Jos kiinnostuit, jätähän hakemuksesi viipymättä. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työssä on mahdollisuus aloittaa nopealla aikataululla.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kisällintie 5, 01730 Vantaa