Myynti-insinööri

Työpaikat / Myynti-insinööri

Myynti-insinööri

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Vihti Tekniikka Myyntitehtävät Teollisuus/tuotanto T&G Nordic Oy

Haluatko yhdistää työssäsi myynnin ja tekniikan? Innostutko, kun satelliitin pysyminen avaruudessa voi olla kiinni sinun päätöksistäsi? Haluatko päästä vaikuttamaan sellaisiin asioihin, joista muut eivät edes tiedä?

Etsimme nyt asiakkaallemme T&G Nordic Oy:lle Suomen ja Baltian alueelle myynti-insinööriä vastaamaan asiakkuuksista sekä kasvattamaan asiakaskuntaa ja myyntiä.

Tehtävänkuva

Toimit tehtävässä osana myyntitiimiä ja vastaat osaltasi myynnistä Suomen ja Baltian alueella. Valmiiden asiakkuuksien aktiivinen hoitaminen ja uusasiakashankinta sekä asiakassuhteiden kehittäminen kuuluvat keskeisenä osana työnkuvaasi. Asiakaskuntasi koostuu mm. puolustus ja turvallisuusalan yrityksistä. Tehtävässä tarjoat valikoimastamme ratkaisuja asiakkaalle heidän toimintaympäristöönsä merenpohjasta avaruuteen, ja kaikkialle niiden välillä. Tässä tehtävässä pääset mukaan sellaisiin asiakkuuksiin ja toimeksiantoihin, joista emme voi tässä kertoa. Sen voimme kertoa, että tehtävässä pystyt vaikuttamaan asioihin ja sinulta halutaan ideoita ja näkemyksiä.

Odotamme sinulta

Hakemallamme henkilöllä on teknisen alan koulutus. Kokemus kuituoptiikasta, liittimistä, kaapeleista/kaapelisarjoista katsotaan eduksi. Pitkäjänteinen myyntityö on sinulle tuttua ja sinulla on näyttöä asiakkuuksien hoidosta. Olet joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka rohkeasti tarjoaa asiakkaalle ratkaisuja. Ja jos ratkaisua ei ole välittömästi saatavilla, etsit sen. Sinulla on luontainen kiinnostus tekniikkaa kohtaan ja näet haasteet mahdollisuutena. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (myös tekninen sanasto)

Tarjoamme Sinulle:

  • Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
  • Vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän omalla myyntialueellasi
  • Mielenkiintoisen näköalapaikan puolustus ja turvallisuusalan kentässä
  • Energisen ja innokkaan työyhteisön

Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Nummelassa, mutta työtä tehdään myös etänä, joten kotiosoitteesi voi olla kauempanakin, kunhan sinulla on valmius matkustaa tarvittaessa ja pandemiatilanteen salliessa asiakkaiden luo sekä työskennellä välillä myös toimistolla Nummelassa. Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Teemu Kytölä numerosta 044 5171035 tai teemu.kytola@barona.fi

Veikkointie 2, 03100 Vihti