Prosessityöntekijöitä Helsinkiin paisto- ja pakkausosastolle

Työpaikat / Prosessityöntekijöitä Helsinkiin paisto- ja pakkausosastolle

Prosessityöntekijöitä Helsinkiin paisto- ja pakkausosastolle

Hakuaika päättyy 13.06.2021

Helsinki Vantaa Espoo Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto

Lähde mukaan prosessityöntekijäksi elintarvikeyritykseen, jossa tehdään kokkien valmistamaa ruokaa tehdasympäristössä perinteitä vaalien ja raaka-aineita kunnioittaen.

Pääset työskentelemään ympäristöön, jossa on pitkä historia ruuan valmistamisesta hotellien ja ravintoloiden vaativiin tarpeisiin.

Haemme tekijää paisto-osastolle sekä pakkaamoon pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työssäsi paisto-osastolla käytät koneita ja laitteita sujuvasti kypsentäessäsi ruokia valmiiksi pakkaamolle. Valvot laatua ja työstät valmiista massasta tuotteita niin muotoilulinjalla kuin uuneissa. Pakkaamossa työnkuva on valmiin tuotteen pakkausta, lavoitusta ja kelmutusta, jonka jälkeen tuote siirretään pakastimeen odottamaan kuljetusta.

Työtä tehdään 40 h/vko kahdessa vuorossa pääsääntöisesti ma-pe klo 6:00 – 22:00, mutta valmius työskennellä toisinaan lauantaivuoroissa olisi toivottavaa. Työsuhde alkaa määräaikaisella työsuhteella Baronan kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaa maksetaan elintarvikealan työehtosopimuksen (mikä on tämän tes:n virallinen nimi?) mukaan. Tuotannossa lämpötila vaihtelee riippuen työpisteestä, viileimmillään lämpötila on +10 astetta.

Toivomme sinulta:

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Aikaisempaa koulutusta suurkeittiö-, elintarvike- tai HoReCa-aloilta tai kokemusta työskentelystä elintarvikkeiden parista, mutta kaikista tärkeimpänä on halu työskennellä elintarvikealalla
  • Hygieniapassia
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi oikea henkilö tähän työhön, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.