Kokki

Työpaikat / Kokki

Kokki

Hakuaika päättyy 30.06.2021

Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala

Kevään vaihtuessa kesäksi ravintoloissa alkaa aikamoinen tohina. Väki odottaa jo vesi kielellä pöydässä. Mutta kuka laittaisi ruoan? Haemme nyt osaavaa KOKKIA Seinäjoelle. Myös uraansa vasta aloitteleville kokeille on kysyntää, joten voit jatkaa lukemista jos omaat vain reippaan ja motivoituneen asenteen!

Ketä haemme? Haemme työhön kokkia, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siltä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä uuden työn pariin ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt ravintolatyössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Tarjolla on työsuhteita kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin työsuhteisiin aikataulujesi mukaisesti. Työtä on tarjolla ainakin kesän ajaksi mutta mikäli hommat sujuu hyvin, on työtä mahdollista jatkaa pidempäänkin.

Miten mukaan? Päästäksesi osaksi Baronan osaavaa kokkikööriä, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Tartu siis toimeen ja laita hakemuksesi tulille saman tien! Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi