Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Savonlinna Miekkoniemi

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Savonlinna Miekkoniemi

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Savonlinna Miekkoniemi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Savonlinna Hotelli- ja ravintola-ala Shell HelmiSimpukka Savonlinna Miekkoniemi

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme kahta huoltamokahvilatyöntekijää Shell Savonlinna Miekkoniemeen!

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet:

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Toinen avoinna oleva paikka on vakituinen, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla keskimäärin 63h/3vko. Toinen avoinna oleva paikka on määräaikainen kesätyö kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka ja töitä on tarjolla keskimäärin 63h/3vko. Shell HelmiSimpukka on auki viikon jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat aukioloaikojen mukaan.

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi? Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Miekkoniemenkatu 2, 57200 Savonlinna