Kalusteasentajia

Työpaikat / Kalusteasentajia

Kalusteasentajia

Hakuaika päättyy 20.06.2021

Vantaa Helsinki Espoo Asennus/huolto

Haemme kalusteasentajia pääkaupunkiseudulle!

Kalusteasentajan tehtävään kuuluu muun muassa toimistokalusteiden ja sermien asennus- ja purkutehtävät asiakkaiden toimitiloissa pääkaupunkiseudulla. Lisäksi tehtävään sisältyy muuttotyöt kohteissa.

Tehtävä edellyttää aiempaa asennuskokemusta, erityisesti kaluste- ja sisustusasennuksista. Eduksi katsotaan rakennusalan-, puusepän- tai muu vastaava koulutus. Toivomme sinulta hyvää piirustusten lukutaitoa, asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työtä innostavassa ja hyvässä tiimissä. Työt ovat pääasiassa arkipäivisin ja voit aloittaa työskentelyn touko-/kesäkuun aikana tai sopimuksen mukaan. Työ on keikkaluontoinen ja voit tehdä töitä silloin, kun se itsellesi sopii!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille ohessa olevan linkin kautta. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.