Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Tarjoilija -haku nyt auki

Työpaikat / Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Tarjoilija -haku nyt auki

Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Tarjoilija -haku nyt auki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Masku Parainen Naantali Hotelli- ja ravintola-ala

Tarjolla on nimittäin töitä TARJOILIJOILLE Turun seudulla aina keskustasta saariston ravintoloihin. Etsimämme henkilö voi olla jo osaava tarjoilija jolle ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa tai alan uudempi tulokas, jolla on jotain kokemusta tarjoilusta ja palava halu kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun mestariksi. Jos omaat innokkaan ja reippaan työotteen hyvää asiakasta palvelevaa taitoa unohtamatta, olet taatusti hakemamme henkilö!

Asiakkaamme ympäri Turun seutua tarjoilevat meille Baronalaisille kattavan menun työvaihtoehtoja. Halusitpa sitten työskennellä kaupungin trendikkäimmässä raflassa tai perinteisimmässä ruokaravintolassa, joka vuoron eri työpaikassa tai pysyvämmin tutussa ja turvallisessa naapurikuppilassa.

Baronan työntekijänä pääset tekemään töitä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Tarjolla on niin ilta-, päivä- kuin viikonloppuvuorojakin, joten viikkosi on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Työsi on vaihtelevaa ja pääset näkemään ja kokemaan monenmoisia työympäristöjä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa!