King Team Member BURGER KING Mikkeli

Työpaikat / King Team Member BURGER KING Mikkeli

King Team Member BURGER KING Mikkeli

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala BURGER KING® Mikkeli

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Mikkelin Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Tällä hetkellä töitä on tarjolla henkilölle, joka voisi työskennellä ravintolan aukioloaikojen mukaisesti kaikissa vuoroissa. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti ja toivoisimme sinun aloittavan työssä mahdollisimman pian.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle mm alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Tahdomme kuulla sinusta, mutta haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!