Tarjoilijoita Lahden Naughty BRGR

Työpaikat / Tarjoilijoita Lahden Naughty BRGR

Tarjoilijoita Lahden Naughty BRGR

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR

Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä Naughty BRGRin tiimiin kesäksi LAHTEEN. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Lahden kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Miksi tykkäät asiakaspalvelusta? Veikkaan, että olet mielelläsi osana hyvää porukkaa ja ilmapiiri on sulle tärkeää. Olen varmaankin aika ihmisihminen. Naughtylla pääset palvelemaan rennosti ja reilusti. Se takaa mukavat päivät. Meillä myydään rempseällä otteella, tehoja säästelemättä. Me koulutamme kaikki työntekijämme paitsi työtehtäviin, niin myös ravintoloiden toimintatapoihin ja yhteisölliseen kulttuuriin. Naughtyn tuhmassa jengissä vitsi lentää ja tunnelma on tiivis ja viihtyisä.

Tarjoilijoilta odotamme:

  • Hygieniapassia
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja uskallusta tuoda omaa persoonallisuutta palveluun
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös vahvoja tiimityöskentelytaitoja
  • Tilannetajua sekä reipasta otetta myyntityöhön

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Töitä on tarjolla 60h/3vko aina elokuun loppuun saakka. Työt saisit aloitella mahdollisimman pian.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta! Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää!