Mekaniikkasuunnittelija 2.0

Työpaikat / Mekaniikkasuunnittelija 2.0

Mekaniikkasuunnittelija 2.0

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Suunnittelu Tekniikka Creators Oy

Haemme Tampereen toimistollemme kokeneita mekaniikkasuunnittelijoita, jotka haluavat tehdä insinöörityötä uudella tavalla.

Koronakriisistä huolimatta liiketoimintamme on kasvanut ja etsimme Tampereelle vähintään kahta uutta mekaniikkasuunnittelijaa joukkoomme. Vajaan kolmen vuoden aikana yhteisömme on kasvanut start-upista jo yli seitsemänkymmenen kovan osaajan vakavasti otettavaksi konsulttitoimistoksi.

Haemme modernin lähestymistavan omaavia mekaniikkasuunnittelijoita, koska pyrimme tekemään insinöörityötä uudella tavalla. Suunnittelijan rooli Creatorsilla edellyttää teknistä koulutusta sekä luovaa ja itseohjautuvaa asennetta, sillä työntekijämme määrittelevät hyvin pitkälti itse omat aikataulunsa, työpaikan sijainnin sekä työajat. Aikaisempi kokemus suunnittelutyöstä on välttämätöntä, sillä hyppäät projektiin nopeasti aloituksen jälkeen. Ohjelmistoina pääsääntöisesti käytössämme on SolidWorks, Creo, NX tai Inventor. Meillä pääset vaikuttamaan tuleviin projekteihisi aina myynnistä toteutukseen.

Aloitus tehtävässä olisi kesälomien jälkeen heinäkuun lopulla tai elokuussa. Mikäli olisit halukas kuulemaan lisää meistä, asiakasprojekteistamme tai tarkemmista työtehtävistä, ole yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi) tai haasta meidät etänä NHL21-/CS:GO -matsiin.

Lisätietoja meistä löytyy myös osoitteesta: https://creators.fi/fi/liity/.

Kaapelikatu 3, 33330 Tampere