Varastotyöntekijä Vihtiin

Työpaikat / Varastotyöntekijä Vihtiin

Varastotyöntekijä Vihtiin

Hakuaika päättyy 30.06.2021

Vihti Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö kesätöitä tai mahdollisesti pidempiaikaista työpaikkaa varastotöiden parissa? Omaatko aikaisempaa trukinajokokemusta ja viihdyt fyysisissä työtehtävissä?

Etsimme asiakkaallemme trukinajotaitoista varastotyöntekijää kesälomakaudelle. Töitä on tarjolla kesäkuun alusta elokuun loppuun asti ja töitä tehdään arkisin kahdessa työvuorossa kello 5:30-14:00 ja 7:00-15:30. Hyvin työssä pärjäävällä ja viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Varasto sijaitsee Vihdin läheisyydessä ja hankalien julkisen liikenteen yhteyksien takia auto on pakollinen töihin kulkemisen kannalta.

Työtehtävät pitävät sisällään pääasiallisesti autojen lastaus- sekä purkutehtäviä trukilla. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua muita yleisiä varaston työtehtäviä, kuten tuotteiden tarkastamista sekä hyllytystä. Työ on fyysistä ja töitä tehdään useimmiten työpareittain. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa trukinajokokemusta.

Jos tehtävä vaikuttaa juuri sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.