Logistiikkakoordinaattori K.Hartwall Oy Ab:lle

Työpaikat / Logistiikkakoordinaattori K.Hartwall Oy Ab:lle

Logistiikkakoordinaattori K.Hartwall Oy Ab:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sipoo Logistiikka/kuljetus/liikenne K. Hartwall Oy Ab

Oletko kiinnostunut työskentelemään ja kehittämään taitojasi kansainvälisessä työympäristössä logistiikan koordinoinnin parissa? Viihdytkö itsenäisessä työssä, jossa pääset hyödyntämään vahvaa englannin kielen osaamistasi?

Etsimme asiakkaallemme K.Hartwall Oy Ab:lle ammattitaitoista logistiikkakoordinaattoria Sipoon Söderkullaan vahvistamaan nykyistä neljän hengen kansainvälistä tiimiä. Työtehtävät pitävät sisällään kansainvälisten kuljetusten järjestelyä, lastaussuunnitelmien tekemistä ja tarkastamista sekä aktiivista yhteydenpitoa huolitsijoiden, kuljetuskumppanien ja muiden sidosryhmien kanssa. Työpäiviisi kuuluu logistiikan koordinoinnin lisäksi myös perinteisiä hallinnollisia tehtäviä, raporttien ja laskentojen tekemistä sekä laskujen tarkastamista. Järjestelmäpuolella tärkeimmät työkalusi ovat Microsoft Dynamics 365 ja Excel.

Hakijalta odotamme:

• Osaamista kansainvälisen logistiikan tehtävistä (esim. huolinta, koordinointi tai liikenteenhoito)

• Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käyttämisestä

• Itsenäistä ja ratkaisulähtöistä otetta työskentelyyn

• Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä hiomaan ammattitaitoasi mielenkiintoisissa työtehtävissä ja tekemään töitä kansainvälisen logistiikan asiantuntijoiden kanssa. Kiinnostuksestasi ja osaamisestasi riippuen sinulla on mahdollisuus osallistua yrityksessä erilaisiin projekteihin ja logistiikan kehityshankkeisiin. Tehtävä on määräaikainen ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Toivomme tehtävän herättävän kiinnostusta myös pitkäaikaista paikkaa hakevien työntekijöiden keskuudessa, sillä loppuvuoden aikana on hyvät mahdollisuudet päästä keskustelemaan tehtävään valitun henkilön kanssa rekrytoitumisesta asiakkaan kirjoille.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveen meille pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävässä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kay Hartwallin tie 2, 01150 Sipoo