Ruokatorimyyjiä, Prisma Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Ruokatorimyyjiä, Prisma Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto

Ruokatorimyyjiä, Prisma Itäkeskus, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Itäkeskuksen Prisma sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Itä-Helsingissä. Olemme uudistaneet Itäkeskuksen Prismassa kevään aikana kaiken, paitsi hinnat. Tuotteiden sijoittelu on aikaisempaa asiakaslähtöisempää, valikoimamme on laajentunut ja ostaminen on entistäkin helpompaa. Ruokatorimme tarjonta on kasvanut ja rinnalle on tullut myös sushi ja woktuotteet. Itäkeskuksen uudistunut Prisma on alueen paras kauppa sekä asiakkaalle että työntekijöille. Prisma on avoinna 24/7. Prismassa työskentelee n. 130 kaupan alan ammattilaista.

Haemme osaavaan joukkoomme myyjää Ruokatorille.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksesi. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja. Pidämme työntekijöistämme huolta ja saat HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut. Tarjoamme keskimäärin 30h/viikko.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

Vanhanlinnantie 1, 00900 Helsinki