Ammatillinen tukihenkilö, Avopalvelut Helsinki, Go Strong Oy

Työpaikat / Ammatillinen tukihenkilö, Avopalvelut Helsinki, Go Strong Oy

Ammatillinen tukihenkilö, Avopalvelut Helsinki, Go Strong Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Go Strong Oy

Go Strong avopalvelut käsittää sisällöltään ja intensiteetiltään erilaisia palvelumuotoja, jotka auttavat perhettä, kun heidän omat voimavaransa eivät yksin riitä. Ongelmien ennaltaehkäisy ja viimeisen päälle suunniteltu yhteen nivoutuva palveluvalikko on meidän selkäranka. Lähestymme asiakasperheitä voimavarakeskeisesti ja dialogisuuden kautta, etsien perheen sisäiset voimavarat, arjen huolia kuunnellen ja kriisitilanteissa auttaen.

Etsimme Helsingin alueen avopalveluihin ammatillista tukihenkilöä. Tehtävänäsi on tukea lasta hänen omassa toimintaympäristössään, tarjota oman toiminnan ohjausta, rakentavia toimintamalleja ja vahvistaa lapsen itsetuntoa esimerkiksi auttamalla pulmien käsittelyssä ja tarjoamalla mahdollisuuden myönteisten asioiden kokemiseen.

Ammatillinen tukihenkilö toimii tiiviissä yhteistyössä lapsen, vanhempien, huoltajien tai muiden lapsen hoidosta ja kasvatuksesta vastaavien henkilöiden kanssa. Työ on itsenäistä, mutta ei yksinäistä. Tukenasi toimii moniammatillinen työryhmä.

Sinulla tulisi olla Sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Lisäksi tärkeää on, että Sinusta välittyy aito halu auttaa lapsia ja nuoria eteenpäin elämässään löytämään elämän punainen lanka.

Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työvuorot suunnitellaan joustavasti oman ja perheiden aikataulujen mukaisesti. Voit työskennellä joko keikkaluontoisesti toisen työn ohella tai vakituisemmin. Palkkaus on G26 ja tulet saamaan työsuhde puhelimen sekä tietokoneen.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ja kaikille työntekijöillemme tehdään huumausainetestit.

Laitathan meille hakemuksen, suosittelijoineen, alla olevasta linkistä. Lisääthän myös opinto- ja työtodistuksesi hakemuksen liitteeksi.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.