Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Työpaikat / Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tampereelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Asiakaspalvelu/palvelu Fitness24Seven Oy

Oletko kiinnostunut treenaamisesta ja hyvinvoinnista? Etsitkö sekä joustavaa, että vastuullista osa-aikatyötä asiakaspalvelun parissa, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Haemme kasvavaan joukkoomme Tampereelle timanttista asiakaspalvelijaa, joka voi tehdä vuoroja extraajana kaikilla Tampereen kuntosaleillamme. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan Fitness24Sevenin kanssa.

Työt alkavat perehdytyksellä Kesäkuun puolivälissä. Työaikasi tulee olemaan 0-40h/vko ja pääset tekemään työvuoroja kaikille neljälle Tampereen salillemme. Työaikasi sijoittuvat arkisin klo 11-20 välille. Kesällä mahdollisuuksien mukaan enemmän vuoroja tarjolla loma tuurailujen aikana.

Tarjoamme sinulle luonnollisesti perehdytyksen lisäksi modernit työvälineet ja kilpailukykyiset ison talon edut.

Tehtäväkenttäsi

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille ylpeyden asia. Meille jokainen treenaaja voi tulla sellaisenaan kuin on, ja tässä sinulla on tärkeä rooli; olet salin tunnelmanluoja ja vastaat jäseniemme viihtyvyydestä sekä kannustat heitä iloisella asenteellasi.

Kuntosalivastaavana pääset auttamaan monipuolisesti jäseniämme erilaisissa treeniä tukevissa tilanteissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti uusien ja nykyisten jäsenien asiakassuhteista ja varmistat, että jäsenasiat ovat ajan tasalla. Osaamistasi ja kehittymistä ylläpitävät erilaiset työn puolesta järjestettävät koulutukset.

Salisi on valtakuntasi. Vastuullasi ovat yleiset asiat, kuten tuotteiden tilaus ja kuorman purku. Varmistat, että sali on viihtyisä ja siitä, että tavarat ovat siististi oikeilla paikoillaan.

Sinulleko?

Olet se jolle asiakaspalvelu ja muiden kannustaminen sekä auttaminen on luontaista. Toivomme löytävämme aurinkoisen, monet langat käsissä pitävän ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua ja tavoitteenamme on kasvattaa sinusta huipputekijä!

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Mia Tammisto vastaa rekrytoinnista ja kysythän rohkeasti mikäli jokin jäi mietityttämään. Miaan voit olla yhteydessä arkisin toimistoaikoina puhelimitse numeroon 050 516 6780.