Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Selloon, Espooseen

Työpaikat / Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Selloon, Espooseen

Myyjä Polarn O. Pyretin lastenvaateliikkeeseen Selloon, Espooseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Espoo Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Kids Company Oy

Kauppakeskus Sellossa olevan lastenvaateliike Polarn O. Pyretin myymälän iloiseen ja vauhdikkaaseen myyjätiimiin tarvitaan vahvistusta! Haussa on myynnin ja asiakaspalvelun timantti: toimeentarttuva, oma-aloitteinen, visuaalista silmää ja tavoitteellisen työotteen omaava, suurella sydämellä ja sykkeellä tekevä MYYJÄ!

Polarn O. Pyretin tuotekonsepti on pysynyt samanlaisena ensimmäisestä raidallisesta t-paidasta lähtien: lapset tarvitsevat vaatteita, joissa heidän on hyvä leikkiä. Vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Tämä tarkoittaa hyvännäköisiä ja hyvin suunniteltuja vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja kulutusta, ja säilyvät hyvänä lapselta toiselle. Ympäristöystävällisyys ja sosiaalinen vastuu ovat Polarn O. Pyretillä tärkeitä asioita, sillä usein se, mikä on hyväksi lapsille, on hyväksi myös aikuisille.

Mikäli PO.P:n filosofia sopii omaasi ja haluat työskennellä laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, jatka lukemista. Myyjän työssä Polarn O. Pyretillä menestyy myynnillinen ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellä. Jos siis haluat viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle ja myyntityö sekä asiakaspalvelu ovat luontaisia vahvuuksiasi, tämä saattaa olla juuri sinua varten. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kansainvälisen brändin parissa ja myymäläketjun palveluksessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen, palkkaryhmä B1. Työtunteja on tarjolla 4h/viikko, kesällä ja muina loma-aikoina enemmänkin. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan, painottuen ilta- ja viikonloppuvuoroihin (kesällä tarjolla on kuitenkin monipuoliset työvuorot). Kotimyymäläsi sijaitsee Sellossa, mutta työvuoroja saattaa olla myös muissa pääkaupunkiseudun myymälöissämme.

Huomioithan, että etsimme pitkäaikaista työntekijää, emme vain kesäajalle. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin.

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo