Myyjä Stadium Pori

Työpaikat / Myyjä Stadium Pori

Myyjä Stadium Pori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pori Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Stadium Oy

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko kokenut myyjä ja haluat päästä oppimaan lisää urheilutuotteiden myynnistä?

Oletko myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva henkilö, jolla on annettavaa esimerkiksi lajiosaamiseen tai rakkaaseen harrastukseen liittyen? Etsimme asiakkaamme Stadium -myymälöihin Poriin motivoituneita, asiakaspalvelullisia ja kokeneita myyjiä, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen, ja varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Taidot ja vaatimukset:

-Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin

-Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli

-Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus

-Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti

-Erinomaiset vuorovaikutustaidot

-Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys

-Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään koko myymälässä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta. Työtehtävät vaihtelevat myymälöiden kesken, joten työpisteen mukaan saat kattavan perehdytyksen.

Työnantajana toimii Barona. Työ on keikkaluonteista, joten joustavalla asenteella pääset pitkälle ja voit kartuttaa tunteja ja osaamista molemmissa Porin myymälöissä.  Palkkaus on kaupan Tes: in mukaan.

Työt alkavat perehdytyksellä heti, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimiin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme ja kesän nopea startti on taattu! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Laita hakemus kuitenkin viimeistään 6.6.2021. Seuraile sähköpostiasi, koska seuraavaan vaiheeseen kuuluvat videohaastattelut.