Ravintolatyöntekijä, VENN Vaasa ja SKY Bar & Terrace

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä, VENN Vaasa ja SKY Bar & Terrace

Ravintolatyöntekijä, VENN Vaasa ja SKY Bar & Terrace

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala KPO VENN, Vaasa

Ravintola-alan osaaja, etsimme sinua mukaan VENN Vaasan ja SKY bar & terracen huipputiimiin! Tiimiimme kuuluu ihania ihmisiä, hyvän fiiliksen luojia ja hurmaavia hymyjä. Olisitko sinä sopiva lisäys tähän porukkaan?

Meidän jengissä panostetaan asiakkaiden palveluun ja herkullisten ja viihtyisien tuokioiden luomiseen. Meillä ollaan uteliaita uusien tuotteiden ja asiakkaiden suhteen ja nautitaan työstä ruoan parissa. Maailmassahan ei ole mitään tärkeämpää kuin viini, hyvä ruoka ja ystävät.

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja, positiivisia ja ahkeria tekijöitä, joiden hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkinverran työkokemusta ravintola-alalta, sillä työtehtävään kuuluu tarjoilua sekä baarityötä.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsopimuksen ajalle 1.6.-31.8.2021. Työtunnit ovat 60-90h/3vkoa. Pystythän sitoutumaan tehtävään koko ajalle. Työvuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin.

Muut hakijan eduksi luettavat asiat:

  • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielitaito
  • Ravintola-alan koulutus
  • Täysi-ikäisyys
  • Hygienia- ja anniskelupassi

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelut alkavat heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välillä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. Hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa töitä myös kesän ja sopimuksen päättymisen jälkeen.

65100, 65100 Vaasa