Kesätyöntekijä Keravalle

Työpaikat / Kesätyöntekijä Keravalle

Kesätyöntekijä Keravalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö monipuolista varastotyötä kesäksi?

Haemme Keravalle asiakkaamme siistiin varastoon tunnollista ja ahkeraa varastotyöntekijää tekemään varaston monipuolisia tehtäviä. Töitä tehdään hyvien kulkuyhteyksien varrella asiakkaamme modernissa varastossa rennossa työporukassa. Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen osaamista.

Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden keräily työntömastotrukkia käyttäen. Myös muut yleiset varastoalan tehtävät saattavat olla osana työtehtäviäsi. Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja työntömastotrukista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti, sillä tehtäviin annetaan kattava perehdytys työsuhteen alkaessa. Työvuorot ovat arkisin klo 7–15, joten sinulla jää illat ja viikonloput vapaiksi harrastuksillesi!

Työt on mahdollista aloittaa heti ja töitä on aluksi tarjolla elokuun loppuun asti. Pätevällä ja luotettavalla työntekijällä on kuitenkin mahdollisuus jatkaa töissä syksyllä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi meille nopeasti! Teemme työntekijävalinnan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!