Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko miettinyt haluavasi osa-aikaista tai keikkatyötä kesäksi ja mahdollisesti loppuvuodelle? Vai oletko kenties kiinnostunut täysistä viikkotyötunneista? Meillä on nyt tarjolla näitä kaikkia!

Haemme Tuusulan seudulle reippaita varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin – pyrimme löytämään sinulle juuri oikeanlaisen työtehtävän! Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily ja vastaanottaminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden pakkaamista ja hyllyttämistä. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa eri vuorossa klo 6–22 välillä arkisin, mutta muutkin vuorot ovat mahdollisia.

Etsimme henkilöitä, joilla on halu tehdä töitä ja kehittyä työssään. Paikkoja on tarjolla useampia, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!