Puuseppä/timpuri puuteollisuuteen

Työpaikat / Puuseppä/timpuri puuteollisuuteen

Puuseppä/timpuri puuteollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hartola Heinola Sysmä Joutsa Hirvensalmi Pertunmaa Jyväskylä Mikkeli Teollisuus/tuotanto

Haemme työntekijöitä asiakasyrityksellemme Hartolaan. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, mutta määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen, mikäli olet hoitanut tehtäväsi mallikkaasti.

Työssäsi valmistat erilaisia yksittäisiä tilausprojekteja, jotka valmistetaan juuri tilaajan tarpeeseen soveltuvaksi. Töitä tehdään 2-vuorossa Tam25- järjestelmän mukaisesti. Tarjolla on siisti sisätyö puurakentamisen parissa ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, toimithan siis nopeasti!

Eduksesi tehtävässä on taustaa esimerkiksi aikaisempi työkokemus tai opiskeluiden kautta hankittu osaaminen rakentamisen- tai puualan tehtävistä. Aikaisempi kokemus puuteollisuudesta ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tehtäviin perehdytetään tarvittaessa. Sinulla voi olla esimerkiksi taustaa vapaa-ajalla käsillä tekemisestä tai harrastuneisuutta alalta. Mikäli olet siis kätevä käsistäsi ja olet kiinnostunut oppimaan lisää puualasta, pärjäät tehtävässä varmasti.

Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan järjestelmämme kautta.