Huoltamokahvilatyöntekijä kesä, Shell Lapua Tamppari

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä kesä, Shell Lapua Tamppari

Huoltamokahvilatyöntekijä kesä, Shell Lapua Tamppari

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lapua Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kesätöihin kahvilatyöntekijäksi Shell Lapuan huoltoasemalle.

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön Kesälle 2021 mutta työssä on mahdollista jatkaa myös kesän jälkeen. Työtä on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin. Saat työskennellä monipuolisissa tehtävissä ja työpäiväsi pitävät sisällään huisketta ja hulinaa. Tartu siis loistotilaisuuteen ja tule mukaan eläväiseen liikennemyymälän sykkeeseen!

Arvostamme hakijassa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Lapuan Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten kyseessä on kolmivuorotyö sisältäen myös yötyötä.Olethan siis valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa. Edellytyksenä työhön on täysi-ikäisyys, salmonellatodistus ja hygieniapassi, jonka voi hankkia myös työsuhteen alkaessa. Mahdollisuuksia työsuhteen muodolle on monia; voit työskennellä määräaikaisena kesän ajan tai työskennellä keikkaluontoisesti omien aikataulujen mukaisesti. Oman tilanteesi mukaan voi työtä olla tarjolla myöskin kesän jälkeen.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restel Liikenneasemat Oy operoi 48 Shell ja St1 liikenneasemaa kautta maan. Lisätietoja huoltamoilla työskentelystä löydät osoitteesta huoltamorekry.fi. Lisätietoja Restelistä työnantajana löydät täältä