Huotamotyöntekijä yövuoroon

Työpaikat / Huotamotyöntekijä yövuoroon

Huotamotyöntekijä yövuoroon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Salo Lohja Turku Hotelli- ja ravintola-ala Ismo Rouvinen Oy (Teboil Kivihovi)

Hei sinä monipuolisista työtehtävistä ja uusista haasteista innostuva tekijä! Teetkö mielelläsi töitä yövuorossa? Olisitko sinä etsimämme yövuoron tähti Teboil Kivihovin tiimiin?

Teboil Kivihovin sijainti moottoritien varressa Helsingin ja Turun puolivälissä on erinomainen ja sen tilat ovat toimivat ja hyväkuntoiset. Teboil Kivihovi palvelee ympäri vuorokauden ja tarjoaa matkalaisille päivittäis- ja autotarvikkeet, matkaeväät, -lukemiset ja lahjatavarat. Kahvilan ja ravintolan lisäksi Kivihovilla palvelee myös Kotipizza sekä Hesburger.

Huoltoaseman yövuoron monipuolinen toimenkuva pitää sisällään vaihtelevia tehtäviä. Vuorossa työparisi kanssa hoidatte asiakaspalvelua, kuormien purkamista, hyllytystä tai tarjoatte ruokaa nälkäisille matkalaisille. Työnkuvasi koostuu monipuolisesti eri huoltoaseman työtehtävistä kuten kassatyöskentelystä ja ravintola-annoksien tarjoilusta aina keittiötyöhön saakka.

Sujahdat tähän vilkkaaseen työympäristöön muitta mutkitta, mikäli omaat jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Teboil Kivihovissa saat loistaa omalla persoonallasi. Siellä pärjää tekijä, jolla ei mene sormi suuhun uusissa yllättävissä tilanteissa ja jolla on heittäytymiskykyä sekä halua oppia uutta. Se mitä et vielä osaa niin opetellaan yhdessä!

Työt alkavat viimeistään kesäkuun alussa sopimuksen mukaan ja tunteja on tarjolla kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työvuorot sijoittuvat huoltoaseman aukioloaikojen mukaan yövuoroihin kaikille viikonpäiville. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä hygieniapassia, joka on mahdollista suorittaa myös töiden aloituksen jälkeen.

Nyt on oikea aika poimia takataskuun vakituinen duuni ja laittaa hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta!