Kerroshoitaja, Break Sokos Hotel Levi

Työpaikat / Kerroshoitaja, Break Sokos Hotel Levi

Kerroshoitaja, Break Sokos Hotel Levi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kittilä Hotelli- ja ravintola-ala Osuuskauppa Arina

Tunturi-Lapissa, Napapiirin pohjoispuolella, Levin alppikylässä sijaitsee elämäniloinen Break Sokos Hotel Levi. Ympärivuotisena Lapin helmenä se tarjoaa asiakkailleen aina irtioton arjesta. Hae sinäkin mukaan tiimiin antamaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä!

Etsimme KERROSHOITAJAA kesäkaudeksi Leville!

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta siivousalalta ja innostusta työhön. Olet oma-aloitteinen, reipas eikä sinulla mene sormi suuhun uusien työtehtävien edessä. Työ voi olla hyvin kiireistä, joten paineensietokyky ja asioiden priorisointi ovat tärkeässä roolissa. Työ painottuu hotellihuoneiden siivoukseen ja puhtaanapitoon, joten tehtävänäsi on vastata siisteyden osalta myös asiakkaiden viihtyvyydestä.

Palkkaus TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Työtunteja vähintään 60h/3vkoon. Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy (vuokra 250eur/kk). Työt alkavat juhannusviikolla, hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työssään myös kesän jälkeen.

Päästäksesi mukaan on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille siis hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana, kuulemisiin!