Toimistotyöntekijä kesätöihin Tuusulaan

Työpaikat / Toimistotyöntekijä kesätöihin Tuusulaan

Toimistotyöntekijä kesätöihin Tuusulaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Omaatko jo hieman aiempaa kokemusta laskujen käsittelystä, kirjanpidosta, tai yleensäkin toimistotyöstä? Mikäli vastasit kyllä, voi tässä olla juuri sinulle mukava kesätyö!

Meillä on nyt etsinnässä asiakkaallemme Tuusulaan toimistotyöntekijä aikavälille kesäkuun alku – elokuun puoliväli. Tässä työtehtävässä työskentelet osana tiimiä ja vastuullasi ovat laskujen tarkastaminen sekä muut yleiset toimistotehtävät. Työ tapahtuu arkisin päivävuorossa. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi reippaalle taloushallinnon opiskelijalle.

Hakijoilta toivomme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä tunnollisuutta työtä kohtaan. Sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta erilaisista toimistotehtävistä ja pidät tällaisista tehtävistä. Pystyt myös sitoutumaan kesälomasesongin ajaksi kokoaikaiseen työhön.

Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus kerryttää itsellensä lisää arvokasta työkokemusta mukavan työporukan ympäröimänä. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.