Järjestelmäasiantuntija Elmolle

Työpaikat / Järjestelmäasiantuntija Elmolle

Järjestelmäasiantuntija Elmolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Oletko etsimässä uusia haasteitä työelämässä ja sinua kiinnostaa tehtävät IT Infran ylläpito,- tuki- ja kehitystehtävissä? Löytyykö sinulta jo näyttöjä esimerkiksi järjestelmäasiantuntijan tehtävistä ja haastavienkin IT haasteiden ratkomisesta? Haluaisitko päästä työllistymään tunnettuun ja nopeasti kasvavaan ICT alan yritykseen - ICT Elmolle?

Etsimme nyt asiakkaallemme Elmolle järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Kyseessä on suorarekrytointi, jota Barona IT hoitaa, ja tulet työllistymään suoraan Elmon palkkalistoille.

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään Elmon loppuasiakkuudessa ja vastaamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen IT-toiminnoista Suomessa. Laaja työnkuva pitää sisällään muun muassa IT laitteiden ylläpitoa ja testaamista, teknisten haasteiden ratkomista, loppukäyttäjätukea sekä erilaisien IT projektien suunnittelua, toteutusta ja dokumentointia. Työasemien lisäksi tulet ylläpitämään tietoverkkoja, mutta tehtävä ei painotu erityisesti kuitenkaan verkkopuolelle. Tällä hetkellä yrityksen henkilöstöstä suurin osa työskentelee etänä, ja sen vuoksi lähituen tehtävien osuus on melko pieni. Työ painottuu aluksi pitkälti erilaisien projektien suunnitteluun, laitteiden testaamiseen ja dokumentointiin yhdessä asiakkaan kanssa. Pääsääntöinen työskentelypisteesi tulee olemaan Tampereella, mutta työ edellyttää satunnaisesti myös Helsingissä ja Oulussa käyntiä.

Toivomme, että sinulta löytyisi jo useamman vuoden ajalta (väh. 3-5v) kokemusta monipuolisista IT infran ylläpito- ja tukitehtävistä. Sinulla on ymmärrystä ja näkemystä yrityksen IT-toiminnoista, ja siten kykenetkin työskentelemään itsenäisesti ja työstämään erilaisia projekteja yhdessä asiakkaan kanssa. Tehtävänkuva on laaja, mutta emme silti odota, että sinulta löytyy vastaus saman tien kaikkiin kysymyksiin. Tärkeintä on, että sinulla on kattavat pohjatiedot ja aito halu kehittyä urallasi ja syventää osaamistasi joka päivä. Tulet kohtaamaan työssäsi jatkuvasti erilaisia ihmisiä ja sen vuoksi toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tämä tehtävää tarjoaa todella houkuttelevan mahdollisuuden kasvaa vaihtelevien IT haasteiden parissa. Tulet työllistymään Elmon palkkalistoille ja sinua odottaa kattavat työsuhde-edut ja asiantuntevat kollegat. Sinut perehdytetään työhön hyvin ja alkumetrienkin jälkeen sinulla on henkilöitä ympärillä, joilta saat apua ja tukea haasteiden edessä. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle teetetään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Toivomme sinulta:

  • Työkokemusta vastaavista IT-tuen tehtävistä sekä asiakaspalvelusta
  • IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows työasemien ja ohjelmistojen hyvää osaamista (kuten M365, OneDrive, MS Teams, VMWare)
  • Oheis- ja mobiililaitteiden hyvää osaamista
  • Perusymmärrys omaisuudenhallinnasta (Asset Management)
  • Perusymmärrys tietoverkkoista
  • Luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta
  • Kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen & kirjallinen)
  • B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Kiinnostuitko? Mikäli kyllä, jätäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn sekä haastattelun saman tien. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, olethan rohkeasti yhteydessä Baronan rekrytointikonsulttiin, Noora Partalaan.