Sairaanhoitaja, Tilkka

Työpaikat / Sairaanhoitaja, Tilkka

Sairaanhoitaja, Tilkka

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Terveydenhuolto/sosiaaliala Esperi Care Oy

Etsimme Tilkkaan sairaanhoitajaa! Arkea maustavat viriketuokiot, joissa hernepussit ja pallot vilahtelevat tuoden niveliin vetreyttä sekä itseluottamusta omiin kykyihin. Kissat ja koirat käyvät tuomassa energiaansa asukkaisiin sekä työntekijöihin ja kädentaitoryhmä antaa mielelle luvan olla luova. Suuret parvekkeet takaavat turvallisen ulkoilun ja kukkien hoito muistuttaa rakkaasta puutarhanhoidosta. Kuntosalia ja saunaa unohtamatta arki on Tilkassa asukkailleen ja hoitajille mukavaa.

Asiakkaamme Esperi Care Oy hakee Tilkkaan sairaanhoitajia takaamaan ikäihmisten oman näköinen arki.

Etsimämme hoitaja työskentelee joustavasti vaihdellen Tilkantoivon, Tilkantuvan, Tilkantaian ja Tilkan Sarakodin kesken. Tilkka, Helsingin Huopalahden historiallinen keskussotilassairaala tarjoaa asumispalveluja eri hoivakodeissaan yhteensä noin 100 ikääntyneelle. Voit vaikuttaa omiin tuntimääriisi ja työvuoroihisi, jotka sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin kello 7.00–20.30:n välille. Palkkaluokka tehtävässä on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen D22G, jonka lisäksi tehtävässä maksetaan saatavuuslisää 100 euroa kuukaudessa vuoden 2021 loppuun saakka. Jos valitset hoivakodeistamme työpaikaksesi Tilkantaian, palkkaukseen kuuluu myös 50 euron kuukausittainen vaativan hoidon tehtäväkohtainen lisä.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä koko tiimin ja esimiehen tuen. Tilkassa jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä ja jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen. Työsuhteen etuihin kuuluu muun muassa CityShopparin hyvät edut ympäri Suomen, virikesetelit sekä kattava työterveyshuolto.

Tilkka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Rakennuksessa on ravintola, jossa on päivittäin tarjolla vaihtuva ja maukas lounas.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi suomen kielen taitoa, lääkehoidon koulutusta ja lupia, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Jätä hakemus ja yhteystietosi, niin jutellaan työstä lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.