Lähihoitaja, Tilkka, Helsinki

Työpaikat / Lähihoitaja, Tilkka, Helsinki

Lähihoitaja, Tilkka, Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Terveydenhuolto/sosiaaliala Esperi Care Oy

Etsimme Tilkkaan lähihoitajia! Arkea maustavat viriketuokiot, joissa hernepussit ja pallot vilahtelevat tuoden niveliin vetreyttä sekä itseluottamusta omiin kykyihin. Kissat ja koirat käyvät tuomassa energiaansa asukkaisiin sekä työntekijöihin ja kädentaitoryhmä antaa mielelle luvan olla luova. Suuret parvekkeet takaavat turvallisen ulkoilun ja kukkien hoito muistuttaa rakkaasta puutarhanhoidosta. Kuntosalia ja saunaa unohtamatta arki on Tilkassa asukkailleen ja hoitajille mukavaa.

Asiakkaamme Esperi Care Oy hakee Tilkkaan hoitajia takaamaan ikäihmisten oman näköinen arki.

Etsimämme hoitajat työskentelevät joustavasti vaihdellen Tilkantoivon, Tilkantuvan, Tilkantaian ja Tilkan Sarakodin kesken. Tilkka, Helsingin Huopalahden historiallinen keskussotilassairaala tarjoaa asumispalveluja eri hoivakodeissaan yhteensä noin 100 ikääntyneelle. Voit vaikuttaa omiin tuntimääriisi ja työvuoroihisi, jotka sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin kello 7.00–20.30:n välille.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä koko tiimin ja esimiehen tuen. Tilkassa jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä ja jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen. Palkkaluokka tehtävässä on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G19C, jonka lisäksi tehtävässä maksetaan saatavuuslisää 100 euroa kuukaudessa vuoden 2021 loppuun saakka. Jos valitset hoivakodeista työpaikaksesi Tilkantaian, palkkaukseen kuuluu myös 50 euron kuukausittainen vaativan hoidon tehtäväkohtainen lisä.

Esperiläisenä saat myös laajan työterveyshuollon Mehiläisessä, Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun sekä Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista.

Tilkka sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä. Rakennuksessa on ravintola, jossa on päivittäin tarjolla vaihtuva ja maukas lounas.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettujen opintojen (2/3) lisäksi suomen kielen taitoa, lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Jätä hakemus ja yhteystietosi, niin jutellaan työstä lisää!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.