Särmääjä

Työpaikat / Särmääjä

Särmääjä

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Kerava Espoo Teollisuus/tuotanto

Haemme yhteistyökumppanillemme työntekijää särmäys- ja levytyökeskustehtäviin. Kyseessä on vakituinen työpaikka, rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Haemme yhteistyökumppanillemme työntekijää särmäys- ja levytyökeskustehtäviin. Kyseessä on vakituinen työpaikka, rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Särmäyksen lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös muut monipuoliset ohutlevytehtävät tuotantolinjalla. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta/koulutusta särmääjän/levytyökeskuksen tai metallialan tehtävistä. Vaikket omaisi kokemusta molemmista työtehtävistä, hae rohkeasti mukaan. Tarvittaessa sinulle annetaan asianmukainen koulutus. Työtä tehdään päivävuorossa 40 tuntia viikossa, Suutarilan tehtaalla. Uudessa työssäsi voit aloittaa nopeastikin tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet osana osavalmistuksen ammattilaistiimiä, jossa työtä tehdään hyvässä hengessä. Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta roolissasi yrityksen ohutlevytöistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ratkomaan tarvittaessa haasteita tuotannon tehtävissä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

• Kilpailukykyisen palkkauksen ja urakkapalkan

• Vakituisen työsuhteen perinteikkäässä kotimaisessa yrityksessä

• Kattavat henkilöstöedut, mm. tapaturmavakuutuksen, liikuntasetelit ja bonusjärjestelmän

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi. Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.