Varastotyöntekijä teollisuuteen kesätöihin

Työpaikat / Varastotyöntekijä teollisuuteen kesätöihin

Varastotyöntekijä teollisuuteen kesätöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Järvenpää Tuusula Sipoo Vantaa Teollisuus/tuotanto

Oletko varastokokemuksen omaava tai vastapainotrukin ajotaitoinen henkilö vailla kesätöitä? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi varastotöiden parissa. Työskentely tapahtuu Keravalla sijaitsevalla asiakkaallamme kesätöissä varastotyöntekijänä teollisuuden pientuotevarastolla osana erinomaista työporukkaa. Töitä tehdään kesän ajan aamuvuorossa,  iltavuorovalmiudella.

Tulet työskentelemään kesätyössä tuotannossa palkkisahakoneen tuotantosolussa. Työ on pääasiassa materiaalinen noutoa, automaattisahan syöttöä-/käyttöä ja valmiiden kappaleiden siirtoa tuotantoon ja varastoon, joten aikaisempaa kokemusta sahauksesta ei tarvita, mutta katsomme sen eduksi. Työtä tehdään aamuvuorossa, mutta vaatii ajoittain valmiuden myös iltavuoroon tilanteen mukaan. Olethan hyvän fysiikan omaava ja ripeäotteinen työntekijä, joka on tottunut hektiseen työhön, koska työ on luonteeltaan nopeatempoista. Luonteeltasi olet tarkka, positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö. Sinulla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta omalta osaltasi yrityksen tuotantotehtävissä ja kykenet perehdytyksen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkkaa välittömästi, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi