Rekrytointikonsultti asiantuntijarekrytointitiimiin

Työpaikat / Rekrytointikonsultti asiantuntijarekrytointitiimiin

Rekrytointikonsultti asiantuntijarekrytointitiimiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona HR Oy

Rekrytoinnin kokenut ammattilainen, haluatko uusia haasteita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Baronan asiantuntijarekrytointeihin keskittynyttä huipputiimiä, jossa vastuu ja vapaus ovat kantava ohjenuora.

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt kokenutta rekrytoinnin ammattilaista kasvavaan tiimiimme toteuttamaan monipuolisia rahoitusalan, taloushallinnon, hallinnon ja HR:n rekrytointeja. Rekrytointikonsulttina vastaat asiakkaidemme rekrytointiprosesseista alusta loppuun. Laadit työpaikkailmoitukset, käsittelet hakemukset ja hoidat haastattelut sekä ehdokkaiden esittelyn asiakkaille. Tehtävässä toimit läheisesti asiakasrajapinnassa, hoidat asiakassuhteita ja kasvatat asiakkuuksia.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen työhön sekä mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi monipuolisessa tehtävässä. Alan johtavana toimijana tarjoamme mielenkiintoisimmat asiakkuudet, digitaalisesti edistykselliset työkalut ja järjestelmät sekä hyvät työsuhde-edut. Itsenäisen työn tueksi pääset osaksi energistä ja rentoa tiimiä, jonka kanssa pääset myös kehittämään työmenetelmiä ja –järjestelmiä. Meillä työskentelyä ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta sekä luottamuksesta jokaista työntekijäämme kohtaan, mikä näkyy myös jokapäiväisessä työssämme.

Toivomme

Toivomme sinulta vankkaa kokemusta ja näkemystä ammattimaisen rekrytointiprosessin läpiviennistä eri menetelmin sekä halua toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tehtävän luonteen mukaan omaat itsenäisen ja tavoitteellisen työtavan sekä nautit vastuusta. Luonteeltasi sovit dynaamiseen ympäristöön: toimit hyvin keskellä muutosta ja pystyt hyppäämään nopeasti yllättäviin ja haastaviin tilanteisiin.

Tehtävässä menestyminen vaatii

  • Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja
  • Kykyä oppia sekä tahtoa kehittyä ja kehittää
  • Kiinnostusta työelämän murroksesta sekä siitä, miten työtehtävät ja taidot muuttuvat
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Ruotsin kielen taidosta on etua

Avara toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, aivan rautatieaseman vieressä. Tarjoamme mahdollisuuden myös joustavaan etätyöskentelyyn. Työsuhde on vakituinen.

Jos kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.5.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Pietari Salmi, p. 040 7648198.

Kerrothan hakemuksessa mahdollisista toimialoista ja työtehtävistä, joihin olet erikoistunut!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Töölönlahdenkatu 3 b, 00100 Helsinki

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?