Koneenkuljettaja Fin-Terpuu Oy:lle Lieksan ja Nurmeksen alueelle

Työpaikat / Koneenkuljettaja Fin-Terpuu Oy:lle Lieksan ja Nurmeksen alueelle

Koneenkuljettaja Fin-Terpuu Oy:lle Lieksan ja Nurmeksen alueelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lieksa Nurmes Kuhmo Kajaani Valtimo Kontiolahti Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Logistiikka/kuljetus/liikenne Fin-Terpuu Oy

Sujuuko konekuskin hommat? Taittuuko käsissäsi isommankin koneen ajolinjat?

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen KONEENKULJETTAJAA Lieksan ja Nurmeksen alueen kohteisiin.

YRITYKSESTÄ

Fin-Terpuu Oy on metsäteollisuuden logistiikan aktiivinen asiantuntija. He hoitavat sisäisen logistiikan niin tehdas- kuin satama-alueilla ja huolehtivat myös alueen ja koneiden huolto- ja kunnossapidon tehtäviä. Palveluun kuuluvat lisäksi raakapuun ja sivutuoitteiden kuljetukset niin vesi- kuin maantiereittejä pitkin.

TYÖTEHTÄVÄ

Koneenkuljettajan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi erilaisten tehdasalueitten logistiset ajotehtävät. Voit olla lastaamassa tai purkamassa erilaisen tehtaiden raaka-aineita tai lopputuotteita. Työkoneina ovat pääosin Volvo 220E, Volvo 180 ja Volvo 90 -työkoneet sekä 16T vastapainotrukki. Työtä tehdään vuorotyönä kokoaikaisesti. Työpäivät sijoittuvat sekä Lieksan että Nurmeksen alueilla sijaitseviin kohteisiin.

Hakijana voit olla joko alalle hiljattain valmistunut tai jo muuten kokemusta omaava tekijä, kunhan ajokokemusta jo löytyy sekä vastapainotrukeilla että pyöräkoneilla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä joustavuutta esimerkiksi työvuorojen suhteen. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tarjoaa varmasti uutta opittavaa.

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työsuhte alkaa sovitusti määräaikaisena työsuhteena Baronan kautta, mutta etsinnässä on pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen siirtyvät tekijä!

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi