Pesulatyöntekijä mattojen lemppaukseen

Työpaikat / Pesulatyöntekijä mattojen lemppaukseen

Pesulatyöntekijä mattojen lemppaukseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto

Etsitkö fyysistä keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme asiakkaamme palvelukeskukseen pesulatyöntekijöitä mattojen lemppaukseen Baronalle. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Pesulatyöntekijänä työhösi mattopesulassa kuuluvat mm. puhtaiden mattojen viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne, hyvä fyysinen kunto ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja vuorot sijoittuvat yleensä klo 6-22 väliselle ajalle. Ajoittain mahdollisuus on myös yötyöhön. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa (yhden vuoron aikana henkilö käsittelee noin 15 000kg mattoja). Palvelukeskustyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä Baronalle.